AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Les choses changent rien n’est eternelle!

In jos 
AutorMesaj
Harmony Charlotte.

avatar

Mesaje : 13
Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Les choses changent rien n’est eternelle!   Mier Feb 08, 2012 10:34 am

Şterse paharul şi-l aşeză la loc, apoi privi peste umăr la Mike, începând să râdă când văzu dansul acestuia. Clătină amuzată din cap şi turnă bere într-o halbă, lăsând-o să alunece pe tejghea până la cel care o comandase. Zâmbi larg, apoi se întoarse cu totul spre oamenii care veniseră să se distreze.
-Te distrezi Mike? întrebă blonda amuzată şi râse, sprijinindu-se de tejghea. Bătu cu degetele pe suprafaţa netedă a acestuia, analizându-şi prietenul. Acesta doar ridică fără griji din umeri şi continuă să danseze, atrăgând râsul celorlalţi. Charlotte oftă scurt, zâmbind dulce şi-şi văzu de treabă, căci nu avea stare. Gândul îi zbură la Damen. Oftă din nou, lovindu-şi fruntea cu palma şi începu să şteargă tejgheaua, fredonând melodia ce se auzea în boxe. Clipi des, ochii ei de un albastru glaciar sclipind într-un mod ciudat. Îşi scutură capul, privirea înceţosându-se brusc şi se sprijini de perete, lăsându-şi capul pe spate. Închise ochii, analizându-şi sentimentele avute în acel moment. Erau făcute varză. Amestecate şi răsucite, dându-i grozave bătăi de cap. Simţea dor, enervare, dezamăgire şi multe altele. Îşi muşcă buza, devenind dintr-odată al naibii de agitată. Nu era sigură de ce, dar ştia că sentimentul acela o făcea să-i privească pe toţi ciudat. Clipi de vreo două ori.
-Eşti bine? întrebă Alice, venind lângă ea. Îşi puse palma pe umărul blondei, şi o privi, analizându-i chipul cu atenţie. Lotte aprobă scurt şi se depărtă de ea, încercând să-şi ascundă toate acele temeri ce o cuprinseră în acel moment. Nu dorea să împartă cu nimeni ce simţea, deşi avea impresia că va înebuni dacă nu o va face când mai curând. În schimb îşi turnă într-un pahar nişte tequila, pe care o dădu rapid pe gât, şi-şi aprinse o ţigare, ştiind că nu exista medicament mai bun decât alcoolul şi tutunul care s-o calmeze. Îşi muşcă buza, ţinând ţigarea în jos şi privi încruntată podeaua. Îi era dor de el. Al naibii de mult, având în vedere perioada de când nu se mai văzuseră. Oftă şi-şi scoase telefonul, prinzând ţigarea cu buzele. Intră rapid la mesaje şi tastă numărul lui, apoi rapid un "Ce faci? Mi-e dor de tine...". Trase aer în piept şi-şi lăsă privirea să cutreiere absentă prin jur, fără aş da seama cu adevărat de ceea ce se întâmplă. Abia după ce-şi auzi numele strigat de câteva ori şi Alice o scutură încet, se trezi din reveria-i bolnăvicioasă. O privi pe roşcata din faţa ei cu ochii goi şi afişă un zâmbet cald, dar absent.
-Scuze, m-a luat valul gândurilor. Ştii şi tu cum e, spuse şi începu să prepare băuturile cerute de noii clienţi. Ciudat, nici măcar nu-şi dăduse seama când intraseră. Lăsă paharele pregătite în faţa ei, turnând în ele băuturile şi apoi le dădu fiecăruia, văzându-şi de gândurile ei. Ridică privirea când auzi melodia lui Michel Teló, începând totodată să râdă. Bine Alice, strigă râzând şi îi făcu scurt cu ochiul fetei, apoi clătină din cap amuzată, mişcându-şi uşor şoldurile pe ritmul melodiei. Îşi muşcă buza, chicotind şi continuă să-i privească pe cei care se încumetaseră să iasă la dans. Gândurile la fretele ei o distraseră pentru o clipă, făcând-o să uite de cei care contau în jurul ei. Clătină din cap şi râse când Mike, aşa beat cum era o trase pe ringul de dans.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Sebastian Swara

avatar

Mesaje : 3
Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Re: Les choses changent rien n’est eternelle!   Mier Feb 08, 2012 12:46 pm

Vineri seara, ziua ce anunţa mult aşteptatul weekend. Ziua perfectă să răsfuli uşurat că ai scăpat de toate grijile. Să te simţi pregătit pentru 2 zile pline de activităţi pe care le faci din tot sufletul. Aşa de bine se simţea Sebastian, mai ales după meciul de baschet. El si echipa avuseseră unul foarte important, care îi vor ajuta să meargă mai departe în campionat. Cu toţii jucaseră foarte bine, dar el, liderul, a reuşit să înscrie cele mai multe goluri şi chiar în ultimele minute, depăşindu-şi adversarii într-un mod incredibil, greu de crezut. Desigur că era un motiv de bucurie, iar toţi băieţii deciseră să meargă în club şi să petreacă. Ce să facem cu atâta voie bună, să o irosim bând o bere, la TV? Nici gând!
Intrară în club, în grup, iar toţi îşi întoarseră privirile către ei pentru câteva clipe. Arătau bine, dar Sebastian era foarte diferit de restul. În timp ce colegii săi erau extrem de înalţi şi bine făcut, aveau un chip şi o expresie ce nu exprima nimic, în schimb, el avea acel atuu: frumuseţea fizică din fiecare punct de vedere. Ochii săi erau plini de veselie, ca niciodată.
- Bine băieţi, hai să ne comandăm ceva, să ciocnim împreună, doar o merităm!
Julian, cel mai bun prieten al său din întreaga echipă îl aprobă, punându-şi uşor o mână după braţul lui, într-o semi-îmbrăţişarea.
Cu toţii merseră la masa închiriată cu o zi în urmă. Era locul lor special, acolo se aşezau mereu după fiecare meci în care câştigaseră. Sebastian nu ezită să-şi comande mult iubita sa bere. Imediat ce veni o desfacu şi bau însetat. Îi era dor de ea! În acelaşi timp îşi aruncă privirea pe ringul de dans care era full, plin de adolescenţi care dansau de parcă n-ar fi avut de gând să se oprească deloc până dimineaţă. Priviţi de la masă, unii erau chiar penibili, mai ales cei care se îmbătaseră, şi nici măcar nu trecuse de miezul nopţii. Afişă un mic zâmbet în colţul gurii, un zâmbet foarte atrăgător şi până la urmă se reîntoarse la colegi, care îl lăudau pentru treaba de azi.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Harmony Charlotte.

avatar

Mesaje : 13
Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Re: Les choses changent rien n’est eternelle!   Mier Feb 08, 2012 1:01 pm

Începu să râdă şi mai tare când Mike se lovi, căzând. Îşi duse mâna la frunte, încercânnd să-şi abţină râsul, dar fără succes şi se întoarse pentru a servi câţiva clienţi ce tocmai ajunseră. Servi rapid apoi Alice o trase de mână în rândul celor care dansau, obligând-o practic să înceapă să se mişte la rându-i. Lotte chicoti şi începu să danseze, mişcându-şi lasciv trupul. Telefonul începu să-i vibreze în buzunar, aşa că se retrase uşor, la protecţia tejghelei şi citi mesajul. Zâmbi nostalgic, muşcându-şi buza şi cu greu se abţinu să nu-l sune. Oftă. "Eu sunt la muncă. Te salută Alice. Mike e prea beat ca să ştie ce-i în jurul lui", trimise rapid răspuns, apoi se sprijini de tejghea, privindu-i pe ceilalţi.
-Vin-o înapoi, strigă Alice, iar şatena clătină din cap.
-Categoric nu. Distrează-te. Eu nu prea am chef de dans, spuse şi îi zâmbi uşor, într-un mod blând, apoi se aşeză pe un scaun, aprinzându-şi o ţigare. Trase din ea, legănându-şi picioarele şi clipi într-un mod adorabil. Începu să fredoneze melodia, apoi nemaiputând rezista, se ridică de pe scaunul pe care stătea, lăsând ţigarea în scrumieră şi îşi dădu geaca pe care o purta jos, apoi merse lângă Alice începând să danseze în timp ce amândouă îl priveau pe Mike care se chinuia să se adune de pe jos. Charlotte începu să râdă.
-Oh doamne, ajuta-ţi-l, spuse amuzată şi se îndreptă spre el, punându-şi braţul în jurul taliei lui lui. Îi puse un braţ după gâtul ei şi-l ajută să se ridice de jos, aşezându-l pe un scaun. Răsuflă uşurată, clătinând amuzată din cap.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Sebastian Swara

avatar

Mesaje : 3
Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Re: Les choses changent rien n’est eternelle!   Joi Feb 09, 2012 6:13 am

Berea lui se terminase, ceea ce-l făcu să scape un mic oftat. Ei, rahat, acum trebuia să se ridice şi să se ducă singur la bar... ! Dacă tot făcuse asta, colegii lui îl puseră să mai comande şi pentru ei alte băuturi. Îţi dădu ochii peste cap, nu pentru faptul că el trebuia să facă asta, ci pentru că ştia de pe acum că se vor îmbăta şi vor face tare urât. Uneori era amuzant, dar alteori... nu!
Ajunse la destinaţia finală, dar observă că nu vine nimeni să-l servească. Deobicei erau 2 fete ce luau comanda de la bar, dar acum era doar una şi coada la ea era imensă, i-ar fi luat prea mult. Se întoarse spre ringul de dans şi îşi aruncă privirea prin jur. Mai văzu o fată, îmbrăcată în aceeaşi uniformă ca şi cea de după tejghea.
Oh, Doamne, pentru ce sunt plătite puştoaicele astea? Ca să danseze?
Plecă spre ea, pentru că nu avea de gând să stea la rând. Se părea că se distrează şi nu duce deloc grija muncii ei. Se puse în faţa sa şi zâmbi ştrengar.
- Scuză-mă, dar cred că te afli în locul greşit... ! spuse, făcând scurt cu ochiu şi arătă spre bar. Am de făcut o comanda, daca nu eşti prea ocupată în momentul de faţă ?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Harmony Charlotte.

avatar

Mesaje : 13
Data de inscriere : 08/02/2012

MesajSubiect: Re: Les choses changent rien n’est eternelle!   Joi Feb 09, 2012 6:23 am

Alice o trase din nou în mijlocul celorlalţi făcându-i semn să înceapă să se mişte, iar Lotte îşi dădu ochii peste cap, mişcându-se uşor. Clătină din cap, când roşcata o înghionti şi-şi dădu ochii peste cap. Tresări scurt şi-şi ridică privirea spre cel care se opri în faţa ei, roşind uşor când îşi dădu seama că întradevăr trebuia să fie la bar. Îşi muşcă buza uşor şi clătină din cap.
-Nu, nu-s ocupată. Mă scuzi, spuse şi se întoarse lovind-o în umăr pe Alice ce o privi inocentă. Îşi dădu ochii peste cap, apoi alunecă printre persoanele din faţa barului. Cu ce te servesc? întrebă calmă, şi-şi dădu părul din ochi, trăgând aer în piept. Îşi trecu limba peste buze, dându-i o sticlă cu Pepsi colegei ei. Îşi îndreptă privirea din nou asupra blondului, privindu-l în ochi şi îi zâmbi calmă, într-un mod profesional. Trase aer în piept, jucându-se cu pandantivul de la gât.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Les choses changent rien n’est eternelle!   

Sus In jos
 
Les choses changent rien n’est eternelle!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RiverWood :: >around town :: Club-
Mergi direct la: